Monday, funday

Salam och hej alla fina!!

Vart inget inlägg igår för dagen gick så fort och jag var helt slut! Dels för att jag fastade min sista rest dag från ramadan förra året men också för att vi hängde med barnens kusiner hela dagen och då blir det maxat!

Hur som helst, idag är det måndag – min favorit dag på veckan. Alla tycker jag är så konstig när jag säger så men jag tycker måndagar är alltid en nystart – man får börja om på en ny vecka och verkligen blicka framåt. Hur som haver så var jag på jobbet imorse, hade lektion via zoom sen passade jag på att åka hem för min andra lektion via zoom och sedan ta ett superkul möte via meet på min lunchrast och sedan åkte jag tillbaka tlll jobbet för en fysisk lektion! Haha effektivares tiden till Max, eller vad säger ni? Vi kör roterande schema mellan klasserna där vissa får vara på distans och andra på plats, och än så länge funkar detn

Efter jobbet plockade jag upp maken och barnen och vi drog och käkade på Amidas för vi behövde handla. Passade även på att plocka med en matta och lite vass för en styling av garderoben. Båda kommer från rusta, pallen är från Mio och vasen är från Hm – för den som undrar. Visst blev det snyggt?

Bilderna gör inte makeovern rättvisa och egentligen är det enda nya mattan och vassen i vasen ☺️ billigt och bra!

4 reaktioner till “Monday, funday

 1. Hej
  Var köper du dina slöjor ifrån och vad är materialet?
  Din långa svarta klännig som du använder typ till alla dina outfit ?

  Tack gör du insprerar oss muslimska tjejer/kvinnor att ha rätt kläder som muslim.

  Gilla

  1. Hej fina!

   Jag köper mina slöjor på nätet elr i olika butiker i Tensta centrum i Sthlm. Den långa svarta klänningen är abaya från Turkiet sedan använder jag kjolar tills alla mina kläder (som också finns i Tensta)

   Gilla

 2. jag har också fastat min sista dag från Ramadan, nu ser jag fram emot nästa Ramadan, in sha Allah att vi får uppleva den och utvecklas till det bättre 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s