A Saturday in a pandemic

Gokväll mina vänner!

Jag tänkte hålla vad jag lovade så här kommer ett inlägg till då, dagen efter min comeback. Lördagen började med en lång sovmorgon, eller rättare sagt ” muta barnen med Ipads för att sova lite längre”. Barnen gick upp redan vid 05.30 nämligen och jag var EJ redo att lämna sängen – inte ens för kaffe. Så vi lyckades halvsova fram till 8 typ, så skönt.

Det var full rulle hela morgonen och sedan bar det av ut för en date med Sarah och Busra+familj. Innan dess hann vi ta dessa bilder jag och Selin. Det var iskallt men Selin körde pose efter pose allaahummabarik. Ibland vill hon gå all in och ibland total vägrar hon vara med haha, och jag respekterar såklart båda valen 😛

Vi var på leos och det var inte alls bra kände jag. Leos har ju annars varit väldigt pandemianpassat och dem är super duktiga på att sanera varje dag, iaf i skärholmens Leos. Men trots att man måste boka tid, och man bara får vara där en stund, så var det jätte mkt folk idag. Nej usch, aldrig mer Bromma Leos. Sen käkade vi och åkte och storhandlade. Jag tänkte laga couscous till en Youtube-video. Deeeet ni!!

När vi kom hem önskade barnen lite fika och då fick det bli en skål med bär och druvor med en liten klick vaniljglass (kl var 20.30 haha) och sen var det läggdags! Det var vår dag, hoppas ni haft en underbar dag där ni är och så hörs vi imorgon igen InshAllah. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s