En comeback

Godmorgon alla fina och glada!

2021 började så tufft för min del, men nu börjar ljuset i tunneln glimma lite längs min väg. Detta året är året jag tänkte att jag sak börja blogga igen, men det gick liksom inte som jag tänkte mig nu under januari, men nu så Inshallah!

Planen är att försöka skriva här minst en gång om dagen, om allt och inget och lite till. Jag saknar att skriva så mkt, ni anar inte! Här är skrivandet kravlöst, skriver som jag vill om vad jag vill, och det saknar jag i livet just nu..

I en ny tid där bloggar inte längre ses som lika trendigt och kul tänkte jag fortsätta köra på för det är ju sånt jag gör; går mot strömmen 😂

Hur som helst, vi kämpar på på jobbet här. De senaste två veckorna har vi haft halvdistans, det har varit hemskt! Eleverna är trötta, lärarna är trötta och det är verkligen ingen likvärdig utbildning vi talar om när man måste parera mellan att ha elever på zoom, elever i behov av stöd och resten av klassen under samma lektion.

Nästa vecka har vi distans och närstudier varannan dag för olika klasser. Vi får se hur det går, jag är optimistisk ☺️ 2020, nu kör vi bloggfamiljen! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s