22 October, 2020

Godmorgon mina fina!

Hur mår ni idag? Jag hoppas allt är väl er.

Oktober börjar lida mot sitt slut och rätt som det är har vi bara två månader kvar av året 2020. Året som lärde oss tvätta händerna, hålla avstånd, inte skaka hand när vi hälsar och att verkligen lyssna på vår kropp när vi är sjuka! Helt sjukt att det krävdes en pandemi för allt detta?

Hur som helst så älskar jag hösten, och vintern. Att solen går ner tidigt är lite tufft för psyket ibland men allt blir ju vad man gör det till. Tända ljus, duka upp fint, ha nära och kära över och bjuda på goda grytor botar en heldel höstångest!

Det är sjukt mycket på jobbet just nu. Höstterminen är verkligen den tuffaste tiden på läsåret, även om den går sjukt fort. Nästa vecka är det höstlov/läslov för elevens i Sthlm men vi lärare jobbar några dagar under lovet. När eleverna är tillbaka igen börjar nationella proven, snacka om slutspurt då! Jag håller i TRE NP iår men är glad att jag har en kollega med på två av dem. Man ska aldrig ha nationella prov själv egentligen, men it is what it is. Att undervisa åk 6 har varit en stor utmaning denna termin och för min karriär i allmänhet, speciellt i två kärnämnen. Målet är att bara ha dem i engelska nästa termin, för att inte gå in i väggen av arbetsbörda, men vi får se hur det blir.

Önskar er ett fint avslut på veckan hörrni ❤️ tack för att ni likar in här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s