An update

Godmorgon mina fina vänner!

Hur mår ni? Hur har hösten varit mot er? Jag hoppas att ni är vid bästa hälsa och humör! Min svägerska påminde mig igår om att jag har en blogg 😂 jag är så upptagen med instagram och youtube att jag glömt bort att uppdatera här. Men här kommer en liten uppdatering då.

Har precis ätit frukost och försöker samla krafterna inför all rättning jag måste ta mig an idag. Jag måste även redigera klart kvällens vlogg och mitt i allt detta stimulera tre barn 😅 tänkte slänga ut maken och ungarna till svärmor så jag får något gjort här hemma.

Helgen har annars varit rätt lugnt. Vi har haft mina syskon över både fredag och lördag, ätit gott och fikat. Igår började vi även följa en skräckserie som är helt sjuk: the haunting of Bly Manor. Himla bra än så länge (vi har sett tre avsnitt).

Köpte mig ett stativ till telefonen också för att kunna spela in content till Instagram och först ut var en lammgryta som jag filmade till instagram igår. En reels video på 15 sekunder tog över 1,5 timme att göra 😂. Vilket jobb det måste vara att vara mat/bak bloggare på heltid!

Jag är är supernöjd med stativet. Det kostade 199kr på Kjell och Company. Den har även en liten kontroll och stativet kopplad med bluetooth till mobilen. Så bra och prisvärd!

Hur som haver, ska försöka uppdatera er i veckan, tills dess får ni har det bäst och tack för ni kikar in här fastän de är torka ❤️

2 reaktioner till “An update

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s