I’M BACK!!

Miiiinaaaa fina!!!

Känns som om jag lämnat en familj som jag hållit kärt och nu återvänt till!!

Men nu så ska det uppdateras här oftare inshallah. Så va har vi hållit hus då? Ja men det har ni säkert sett på insta och youtube så jag behöver inte gå igenom det här igen så de blir tjatigt tänker jag.

Istället tänkte jag prata om mitt nya jobb!

Började förra veckan och hjärnan har varit mos enda sedan dess! Det har varit så mkt intryck, så mycket information och så många nya människor att förhålla sig till. Men så är det på ett nytt jobb och det är nog bara jag som glömt hur det är att vara den nya.

Sen har det också varit full rusch på morgnarna med att lämna barnen på både förskola och skola, det är verkligen ett vardagspussel i sig. Och det är jag som har både hämtning och lämning för jag jobbar närmst. Det blir svettigt kan jag lova 😅

Hur som haver, sitter och jobbar här en stund och sedan ska jag lägg mig tidigt tänkte jag, imorgon väntar första mötet med eleverna!!! Så nervös, ni anar inte.

Vi hörs imorrn då ❤️

6 reaktioner till “I’M BACK!!

  1. Asselam woalekum kära syster!
    Masallah va roligt med ett nytt jobb och en massa nya uppleveser och första gånger. Om jag inte har helt fel jobbade du på en muslims skola tidigare, om det inte är för privat skulle det vara intressant att veta om du även nu jobbar på en muslimsk skola eller är det kommunal eller privat?
    Må allah underlätta din första dag med dina nya elever och insallah så klickar ni super

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s