Selins första dag på fritids!

Igår var Selins första dag på fritids. Jag är så tacksam att hon började tillsammans med hennes kompis från förskolan, för guud va jobbigt det hade varit om hon stått där ensam. Alla hade liksom en kompis. Hur som helst, det gick super bra även om det till en början var SÅ rörigt! Men skolan hade öppnat upp för första gången på 4 veckor så jag förstår att de är lite kaotiskt i början. Vi var där 9-14 vilket hon ska vara mån-ons denna vecka bara för att mjukstarta lite. Sedan börjar hon heltid nästa vecka i samband med att vi börjar jobba.

Vi hade varit ute och shoppar i söndags, med alla tre barn 😅. Hon valde lite nya outfits, helt själv, bland annat de ni ser ovan som blev hennes premiäroutfit. Hon är en riktig Fashonista denna tös, allahummabarik.

Jag hade tusen frågor, tusen känslor och kände mig smått ärrad av all vetskap och erfarenhet jag har av fritids av verksam lärare själv. Mest av allt är jag så orolig över att skolgården är så mycket mer öppen än vad förskolegården är. Även om de är stängsel runt om den lilla skolgården som de är på så är de öppet vid en plats som leder rakt ut till en stor väg och en allmän park. Jag får panik! Även om pedagoger han ansvar över barnen så känns de som att barnen själv måste från ingenstans ta så mkt ansvar för sig själva också!! Förstår ni vad jag menar?

Sen är det sååå många barn på fritids, och även om de är många pedagoger så har jag svårt att se det gå ihop i mitt huvud. Men såklart att det gör det, vi har ju vänner som har sina barn på samma skola och samma fritids och som är lika engagerade och på som jag är. Så jag behöver bara ta de lugnt och andas!

Selin ville fira sin första inskolningsdag med pasta, så de blev en tripp till robbans pizzeria ute i Tumba – såå god räk och broccoli pasta, rekommenderar starkt.

Och på kvällen kom min fina Bobo Alex förbi spontant på korv med bröd och fika med barnen och hade med sig så fina Eid-presenter till dem – som vanligt ❤️. Är så tacksam över att ha så fina människor i mitt liv, som förstår sig på mitt kaotiska liv och anpassar sig.

Det var första dagen på min sista semestervecka, ska försöka dokumentera veckan ut! Kram på er!

2 reaktioner till “Selins första dag på fritids!

 1. Asselam woalekum kära syster subhanella känslorna du beskriver känns som igår när min dotter skulle förskoleklass, om cirka 2 veckor börjar hon 2an allhamdulilah.
  Lättare sagt än gjort så kommer det gå galant insallah

  Gilla

  1. Walekom asalaaam!! Känns skönt att höra att jag inte är ensam om detta ❤️ jaa idag gick mycket bättre, får nog ta och slappna av lite bara.

   Allahummbarik, må Allah bevara henne och inshallah går allt super för er med!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s