Dagen innan Eid

Salam på er!

Hur mår ni? Hur känns det såhär dagen innan Eid? Själv mår man som man mår en dag när man fastat med tre barn hemma som inte kunnat gå ut pga vädret 😂.

Men vi har haft det mysigt. Vi har ”fikat”, och det enda jag tänkte på var riktigt kaffe, jag va så kaffesugen att jag var tvungen att avbryta denna kaffestund 😅. Vi har lekt, kollat på film en massa, och bara varit helt enkelt. En mysig men trött dag hemma.

Och så imorgon är det Eid-inshallah. Jag har lite ångest över morgondagen, ställde in många av mina Eid-prepp planer och känner att morgondagen får komma som den kommer. Väldigt olikt mig, men som ni vet har jag inte mått så bra denna sommar så försöker bara lyssna på psyket. Och det är okej. Vi har köpt presenter till barnen och ska ha familjen över en stund och sedan även hänga hos svärmor en stund 💕. De blir nog ett inomhus firande vilket är lite tråkigt då vi hade sett fram emot att hålla firandet på trädgården, men men. Jag har bara lyckats få upp denna Eid-slinga, får se om de blir något mer ..

Utöver det så hade jag finbesök igår av finaste Sarah med barnen (ja, plural!! Allahummbarik) och även vår gamla elev som är väldigt kär till oss. De var full rulle med alla ungar, men de var super mysigt och trevligt. Idag äter vi gårdagens rester med nytt vitlöksbröd – finns det något godare bröd snälla någon?

Hörrni, ska försöka uppdatera mer här, men nästa vecka skolas Selin in på fritids några dagar, och jag behöver förbereda mig inför det nya jobbet som jag är SJUKT nervös över. Jag tänkte börja uppdatera här dagligen till höst inshallah, men tills dess vill jag bara säga att jag Uppskattar er som kommer in här och lämnar kommentarer enormt mkt ❤️❤️ EID MUBARAK MINA FINA!!

10 reaktioner till “Dagen innan Eid

 1. Eid Mubarak! Eid blir annorlunda pga coronan, det måste verkligen inte vara som vanligt hemma heller. Fint ändå! Vi är i sommarstuga på landet, noll dekoration, men det blev Eid ändå 🙂

  Gilla

 2. Amen ! Har haft en depression/ångest denna sommar och jag vet inte varför?! Aldrig kännt mej såhär märklit eller konstigt men denna sommar har varit så fruktansvärt. Är det barnen ? Kraven ? VAD ? Jag försöker förstå. Inget nytt har hännt lixom.

  Sara

  Gilla

  1. Jag tror att de många gånger kan handla om en underliggande oro som ligger och gror och sedan i kombination med kraven man har på sig själv i sin vardag, kanske just pga barnen plus alla inryck som sommar kommer med som resulterar ut i en ångestkänsla som ligger dagligen som ett tryck över bröstet.

   Denna oro kanske har med pandemin att göra, eller något annat ( prestationer osv). Kan det vara en teori som passar dig kanske?

   Oavsett så hoppas jag det lättar snart ❤️❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s