Livet med ångest

Nu har det gått en vecka igen sedan jag skrev här, denna gång väldigt oavsiktligt. Min ångest har nämligen varit på topp de senaste dagarna och då är det jag älskar att göra svårast för mig att göra: att skriva. Fingrarna och hjärnan orkar inte sammarbeta. Visserligen uppdaterar jag instagram som vanligt men jag har en annan relation till bloggen än instagram som mer är en jobbplattform än bloggen här som är som en dagbok för mig.

Men men hörrni, livet med ångest är ju såhär, ibland tar man sig igenom dagarna som om ångesten inte vore där fastän är det, och andra dagar tar man sig bara genom dagens som ren och skär överlevnad. Och när det är som värst är jag tacksam för människor som älskar mig trots mina upp och nedgångar. På sommaren är de fler nedgångar än uppgångar..

Så för att inte göra detta inlägg allt för deppigt så får den skina upp med lite bilder från gårdens lunchdate med min fina bästis!

Hon kom förbi och sällskapade mig som varit ensam med barnen de senaste tre dagarna för maken behövde åka in och jobba. Gott var det och ett underbart sällskap, gör duaa för henne snälla; att allt går bra på förlossningen och bebis kommer ut frisk och kry 💕

8 reaktioner till “Livet med ångest

  1. Asselam woalekun kära syster
    Må allah underlätta din ångest och fylla ditt liv med lycka och hälsa. Allhamdulilah för de familj och vänner som finns där och stöttar dig i livets olika stadier och situationer.

    Gillad av 1 person

  2. Men allstå Mashallah hur söt är inte din son med sin spidermandräkt!? Världens finaste bild!

    Inshallah må Gud (swt) skänka både dig och din vän all lycka, välgång och hälsa i allt som ni än tar er an. Inshallah må ångesten avta och om den inte gör det må det vara endast till din nytta i både detta livet och i nästa ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s