July 1, 2020

Första juli idag, och sjävklart bör man skriva ett inlägg datumet till ära. Ni vet ju hur jag är, älskar trams som första dagar på månaden, måndagar, början på nya tider osv 😂 säger att det är trams för folk tycker det, men inte jag alltså, för inget jag tycker om är tramsigt!

Huuur som helst! Dagen började med en massa jobb, sedan returnerade vi en massa grejer som inte passade hemma, för att sist stanna förbi för ett härligt (men sent lunchstopp).

Det blev mat på ett av våra favorit ställen, tezzekuri, så himla gott! Sist vi åt därifrån var ju hemtamt och vi har inte varit där på plats sedan förra året. Det var lagom avstånd och folk där inne vilket var skönt. Som sagt, vi ska ju leva på som vanligt MEN väldigt försiktigt. Detta tycker jag vi ansvarar lika mycket för som restaurang och butiksägare. Ett gott samarbete helt enkelt.


Insåg att jag såg ut som godiset fizzy pop i min färgkombo😂

Efter det hade vi lite fler ärenden att ta itu med innan vi hämtade barnen lite tidigare på förskolan. 2 dagar till sommarlov och vi räknar ner med spänning, men också lite oro, va ska man underhålla tre barn med under 5 veckor??? TIPS mottages GÄRNA!

4 reaktioner till “July 1, 2020

  1. kul att du är igång med bloggen. ♥️. sen kredd till dig som är influenser och tar på dig hijab som är anständig. vi ser och inspireras. har som din stil. Du är förebild ä. fortsätt kampen och va inte svag. vi är unika.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s