The weekend

Godmorgon måndag! Sist jobbveckan för mig innan den officiella semestern inshallah. Jag har många deadlines som ska hinnas med och en massa videon som ska spelas in och så redigering på det. Vill bara bli klar med allt denna vecka för att kunna vara helt ledig med barnen och sen bara uppdatera mina kanaler kravlöst under semestern.

Men men, tänkte sumers helgen som gått för er så här kommer hela min helg i bilder, mer eller mindre.

Vaknar upp som vanligt mellan 05.30-06.00 beroende på när första ungen droppar in. Sätter på tv:n till dem och så får de titta ca 1h tills vi går upp. Just nu är det en super mysig serie som hete Chip och potatis som är populär hos Adam, och alla måste se på den då (det blir mkt tjafs kan jag lova er). Annars är det Martin och filur och den gillar jag för den är så lärorik.

Allahummabarik lahum

Lördagen bjöd inte på så mycket mer än renovering av trädgården från morgon till sent på natten. Ja, eller för makens del som även fick uppskattad hjälp av min yngsta bror ❤️. Jag själv skulle ha hand om barnen och packa upp det sista hemma – ni kan ju gissa om jag däckade med dem vid nattning 😂. Barnen är så vana med att gå ut nu på gården att de hänger där till och med i pyjamas haha .. inte mitt stoltaste fashiontips men men ..

Till lunch åt vi pastasallad med tonfisk som barnen dissade så de fick köttbullar och makaroner istället😅.

Till middag blev det ugnsgrillad kyckling med sallad och stekt paprika och champinjoner.

Söndagen bjöd på ännu mer trädgårdsfix som nu är nästan HELT klar inshallah. Detta projekt har tagit över 10 dagar snart, jag kan inte förstå hur maken pallat i denna hetta, må Allah bevara honom. Och mig som underhållit 3 barn själv 😅🙈.

Sen blev det pizza till lunch när min bror kom över och då var det på tok för kvavt för att göra något annat än att bada. Vi mötte upp kusinerna hos svärmor och fyllde barnpoolen hos henne och så fick ungarna plaska i några timmar medan jag friterades i värmen. Tyvärr blev det inga mer bilder än såhär.

Det var vår helg allahmdulillah. Hur var eran? Hoppas ni haft det toppen och är friska och krya! ❤️❤️

P.s gillar ni denna typ av summering här på bloggen?

2 reaktioner till “The weekend

  1. Jag gillar såna här summeringar 😍 jag bor inte i Stockholm men måste få tipsa om pizzan i Skälby pizzeria som ligger i Järfälla (på tal om pizza haha). Fantastiskt god.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s