Plötsligt händer det!

Och så var det en ny dag och jag är här med ett nytt inlägg, två dagar på rad? Ja men plötsligt händer det! 😂🙄

Idag har jag filmat hela dagen hemma hos Camilla. Vi körde en ny challenge till hennes kanal, vad vi bakade får ni se när videon kommer ut inshallah. Tror ni jag blivit bättre sen sist? (För er som inte vet så gästade jag hennes video där jag bakade tårta för första gången någonsin!).

Utöver det så har jag försökt redigera nästa flyttvlogg, men efter 4 timmars sträckredigering kände jag min vindögd och gick och la mig istället. Ångesten tog över och då var det bara att call it the night!

Trädgårdsarbetet går sakta men säkert fram, med betong på sakta! Jag känner mig stressad över att barnen inte kan vara ute så som de vill, men försöker ha tålamod med detta. Det blir snart klart inshallah.

Utöver det så har jag några deadlinens jag måste passa innan jag helt kan gå på sommarlov, men jag har 1,5 vecka på mig sen går hela familjen på ledighet inshallah.

Va gör ni denna sommar förresten? Vi skulle åkt till Tunisien men nu blir den resan inte av.. får se om vi åker inom Sverige någonstans.

Kram på er ❤️

2 reaktioner till “Plötsligt händer det!

  1. Asselam woalekum kära syster
    Det är för sådana dagar jag har hoppet uppe och kikar in dagligen på bloggen, när det kommer två inlägg på två dagar haha 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s