A life update

Herregud! Var det verkligen under Eid jag sist bloggade?! Tiden har gått så sjukt snabbt samtidigt som den står helt still ibland. Sjukt det där ..

Hur som helst så vankades det flytt en vecka efter Eid, och därav min frånvaro här. Jag har dock uppdaterat Instagram flitig och vår första flyttvlogg på youtube är redan uppe! Ni hittar den här!

Vi håller på för fullt forfarande här hemma, det som tar mest tid är renoveringen av trädgården – den är pina! Inte nog med att de är en bastu hemma pga denna värmebölja, så kan vi inte heller vara ute ordentligt för det är kaos. Att bo på bottenvåningen innebär också att man har på sig slöja 24/7 pga balkongdörren som aldrig stängs, något jag visste men ändå inte tråkigt var beredd på.. så jag gömmer mig ofta i vårt sovrum vid fläkten 😂

Såhär såg det ut för några dagar sedan..
Sedan var detta nästa steg och nu ska detta jämnas ut och maken ska göra nått med någon maskin som han kallar paddan och sen ska Sten på…

Utöver flytten har jag hängt med denna bulle. Vi räknar ner dagarna till bebis kommer och jag är super taggad på att få bli moster igen inshallah. Älskar hur mina bästa vänners ungar och mina ungar kallar varandra för kusiner, det är en välsignelse att ha en sådan relation med vänner, allahummbarik. Något jag verkligen inte har för givet heller, för livet är så oförutsägbart ❤️.

Vill ni ha fler uppdateringar här? Skriv gärna, annars funderar jag på att fasa ut bloggandet från mina sociala medier faktiskt. Jag älskar att skriva och kommer fortsätta göra det men på annat håll. Jag älskar att dokumentera men på bloggen har det blivit lite annorlunda av någon anledning.. Talk to me!

10 reaktioner till “A life update

 1. Asselam woalekum kära syster
  Jag kollar din blogg varje morgon och kväll för att se om du uppdaterar, tycker det blir mer personligt på bloggen än tex instagram. Tycker dessutom om inlägg som dessa när det är lite längre och gillar sättet du skriver på allahuma bareke. Jag personligen gillar när du bloggar och ser fram emot dina inlägg men det är ju som sagt ditt beslut att avgöra och du ska ju absolut inte känna att bloggen är en börda, får trösta mig själv med att du har instagram och youtube.

  Gilla

  1. Åh fina du blir helt lycklig av din kommentar! Jag älskar ju bloggen, men i och med att den större publiken numera finns på instagram och youtube känns de som om bloggen kanske är onödig, iaf för er följare ( för mig är ju det dokumentation som jag kommer göra privat sen oavsett hehe). Men sen kommer kommentarer som dessa och jag blir påmind om min kärlek till bloggande för er också och inte bara mig själv.. haha må Allah ära dig, för den bästa komplimangen man kan ge mig (ang mitt skrivande❤️). Jaaaa men då vet jag iaf att DU bryr dig varje dag, då kör jag!

   Gilla

 2. Jag älskar din blogg, jag föredrar att läsa din blogg över insta/ youtube. Fortsätt gärna! Men du har så mkt på gång ändå, pressa inte dig själv. Skriv ibland, eller ta sommarlov. Det ska ju inte bli ännu ett måste på ”att göra”-listan. Du kan ju alltid plocka upp bloggen igen, även om du slutar ett tag.

  Gilla

  1. Åh fina Elisabeth ❤️ tusen tack för din kommentar och feedback! Jaa precis, man kan ju alltid ta paus och komma tillbaka, vilket jag mer eller mindre gjort nu i några veckor, känns bra att vara igång igen dock! Speciellt med responsen från er ❤️

   Gilla

 3. Jag älskar att läsa din blogg. Du skriver så bra och det blir längre texter än Instagram men jag älskar din Youtube kanal också! Ser framemot varje nytt Youtube klipp och nytt blogg inlägg 🤗 Det ska bli roligt att följa flytt och inrednings vloggar. ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s