EID MUBARAK

Maken bakade tre bakverk igår, medan jag blåste ballonger, möblerade om, slog in paket och städade – en perfekt fördelning om ni frågar mig. Jag lät han inte ens fråga om om något i receptet – sååå mkt hatar jag att baka! Jag kan hellre skura toaletten i 11 timmar istället 😂

Hur som helst la vi oss vid 03 och vakande 06. Samma visa varje år, fastän jag i mitt huvud alltid tror att jag planerat bättre. ”Tur i oturen” hade vi ingen bön att gå på så vi kunderna det lugnt hemma med frukost och paketöpnning. Men bönen va sååå saknad!!

Och så the aftermath 😅 sen var de bara för oss vuxna att städa, och barnen att fortsätta leka. Rond två av firande väntar oss nu tillsammans med min familj för att sedan bära av till svärfamiljen på rond 3 inshallah.

Saknar mina föräldrar något enormt men vi har face:timat och kommer göra de flera gånger idag. Må Allah låta dem komma hem snart friska och krya inshallah (dem är i Tunisien sen ett år tillbaka).

Nu ska vi göra klart det sista! Ta hand om er, och alla som är ensamma denna Eid vill jag bara skänka en extra cyber kram och säga att ni finns i mina böner wallah ❤️

2 reaktioner till “EID MUBARAK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s