eid shopp med mig

I helgen spelade jag in en liten video till er på kanalen där jag ger mina bästa tips på printer och butiker inför eid. Eller, ja några av mina bäst iaf (fasta-hjärnan funkar inte alltid som den ska). Videon har varit himla omtyckt och det glädje mig innerligt. För er som missat den tänkte jag dela den med er även här. Det blev dock fler vändor till dollarstore efter att jag filmat klart videon för vi behövde köpa presenter till kusinerna Coskun också, men det är ordnat nu. Hoppas ni gillar videon och lämna gärna en kommentar här på om ni köpt färdigt era presenter ännu och hur ni tänker kring allt med Eid just nu. Kram på er!

Inte världens bästa thumbnail men man ser ju att jag är bland leksaker iaf 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s