Last 10 days ..

Salam mina fina!

Jag hoppas allt är bra med er! De sista dagarna av Ramadan är här och det känns redan tomt, samtidigt som denna ramadan varit tuffare än någonsin för mig. Må Allah låta oss få uppleva de bästa under dessa sista dagar och må han låt oss uppleva många fler. Glöm inte mig i er dua, för jag har er i mina ❤

För er som missat så har jag ännu en ny video uppe på kanalen, och en massa fler sedan jag skrev här sist.

I veckan har jag planerat att filma en video där jag handlar eidpresnter och delar med mig kring den processen. Kanske finner ni lite inspo, kanske inte. Sen tänkte jag filma ännu en video där jag lagar en tunisiskrätt som jag varit sååå sugen på, och ni får gärna skriva om det är något annat ni vill att jag filmar. Ord är gratis hörni, så ni får gärna fylla kommentarsfältet med dem 😛 haha .. Kram på er och happy iftar om några timmar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s