Lite nyheter

När man tar föregivet att alla har instagram och glömmer att berätta saker här också😅 Men nu sååå, tänkte berätta en liten nyhet för er; Jag ska bli krönikör för vår kommuns lokaltidning!! Sååå himla kul, och STORT, Allahummbarik!! Mitt 15 åriga jag, som sååå gärna ville skriva för en tidning, nyper sig själv i armen nu!

Ni vet ju min kärlek för skrivandet, så för mig är det här en dröm som går i uppfyllelse. Men med det sagt är jag super nervös, kommer jag kunna leverera? Tänk om jag får skrivkramp? Min prestationsångest är på topp! Men jag vägrar tacka nej till sånt som jag älskar bara för jag inte vågar tro på mig själv hela vägen ut. Istället utmanar jag mig själv genom att tacka ja, och sedan lär mig tro på mig själv längst vägen! Ett bra sätt som funkar för mig!

Och med det sagt har jag lääänge varit sugen på en skrivkurs men aldrig hittat ett rätt tillfälle. Jag har skrivit på ett bokmanus i ca 2 årstid snart och känner att jag behöver en pusch för att boosta självförtroendet och bara få inspiration. Sökte denna kurs som är en sommarkurs på distans – ska bli kul att prova, eller kanske inte. Men värt att söka iaf ❤️

8 reaktioner till “Lite nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s