Älskade blogg

.. och vänner som tittar in här dagligen fastän det ekar tomt! Det är svårt för min adhd hjärna att hinna med allt ibland, jag är överallt och ingenstans. Jag gör allting samtidigt som jag orkar ingenting. Ja, en salig blandning av kreativitet kaos!

Så nu när jag är på youtube, har jag ännu mer på min to-do-list som jag egentligen tycker är super kul men som kräver super mycket av min tid! OCH lägger man ramadan på det, ja då blir de lite överväldigande. Så jag får prioritera, och många dagar i veckan ryker skrivandet i den prioriteringen, tyvärr.

Hur som haver; ramadan dag 16 är förbi!!! Kan ni fatta det? Kvarstår 13 dagar innan ramadan 2020 lämnar oss för gott. Må Allah låta oss få ut så mkt gott som möjligt ur denna månad. Sitter och dricker mitt kvällskaffe, sådär i riktig ramadananda, så himla mysigt. Förövrigt har vi inte börjat flyttpacka elr rensa ännu. Vi har så mkt vi behöver köpa in till den nya lägenheten inshallah, tänkte filma en massa inför de också men vill ni läsa om sånt här också? Vill ju inte skapa dubbelt content och bloggen har mest blivit till för mitt skrivande av längre texter/krönikor på senare tid. Så är lite kluven över vad jag ska lägga upp här, ni får gärna säga till ..

Aja, tills vi hörs igen hoppas jag ni mår toppen inshallah!

Kram på er hörni!

2 reaktioner till “Älskade blogg

  1. Tycker att det är intressant att ta del av dina tankar och reflektioner så det får du gärna fortsätta med här. Kanske tips och annat också. Kul för oss som inte har Instagram att ändå få vara med 😅. Nä men det är trevligt att få ta del av dina tankegångar eller att du skriver av dig här. Hur som helst så har du oss här på bloggen, fastän det inte alltid märks i kommentarsfältet 😘

    Gilla

    1. Åh fina du!! Blir genuint glad av din kommentar! När världen går över till att bara excitera på instagram verkar de som, är det svårt att veta hur man ska förhålla sig till allt annat! Men jag älskar bloggen och vill aldrig ge upp den ❤️❤️❤️tusen tack för din kommentar !!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s