Ramadan vlogg dag 2


Gokväll mina fina!

Dag tre har redan passerat och det är så sjukt att tänka att vi nästa helg lämnar de 10 första dagarna av Ramadan InshAllah. Man kan bara be att man får ut det mesta av dessa dagar och att man får uppleva hela månaden överhuvudtaget.

Hittills har mina mål gått sådär. Jag fastar, och ber i tid, men har inte hunnit mycket med Koran-läsningen vilket verkar vara det svåraste momentet för mig. MEN skam den som ger sig, jag förnyar min avsikt varje dag och ska fortsätta göra det.

Sitter och lyssnar på en förlösning medan jag uppdaterar er här lite, sen tänkte jag ta tag i det här med att läsa koran då! Ta hand om er och ovan ser ni min senaste video ur Ramadan-serien ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s