RAMADAN MUBARAK

RAMADAN MUBARAK MINA FINA!

Länge sen jag skrev här inne sist men ni vet ju var jag hänger om ni saknar mig. Bloggen är mest till för att skriva av mig, men nu skriver jag så mycket på annat håll så det blir en liten paus här då och då.

Hur som haver har dag 2 av Ramadan redan swishaaat förbi! Himla sjukt hur snabbt det går, men idag var svårt! Allhamdulilah för enkla och svåra dagar. På min youtube kanal har jag påbörjat en Ramadan-serie där jag tänkte dokumentera livet under denna månad. Kika på den om ni vill, och lämna gärna en kommentar på vad ni vill se next osv osv haha!

Hoppas ni är i toppen hälsa & fastan går super ❤

2 reaktioner till “RAMADAN MUBARAK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s