A Sunday announcement

Dagen började med amerikanska pannkakor till frulle som maken hade gjort, himla gott!! Det är ofta han som styr upp frukosten på helgerna här hemma, eftersom jag tar igen på flera års sovmorgnar nuförtiden😂. Nej men skämt åsido, jag kommer inte upp visa morgnar så utmattad som jag är, så de är skönt att få sova lite extra eller bara ligga och mysa med barnen framför tv:n på morgonen. Allahmdulilah för det ❤️

MEN HÖRRNI!! Nu har jag något spännande att berätta för er …..!!! GUESS WHAT?!! VI HAR BLIVIT MED ….

4:a!!!

Som i lägenheten haha och inte en fjärde unge som ni säkert tänkte först hahahah.. !!

Vi flyttar inte långt, utan bor kvar i samma område, men vi flyttar till en nyrenoverad 4a med trädgård!! ALLAHUMMABARIK! Gud är verkligen störst, och ger och tar när han vill och som han vill. Vi har kämpat såå länge och blivit så besvikna och i samma veva har det varit mkt tal om nya åsikter kring räntelån på grund av bostadsbristen i Sthlm. Men vi har stått fast vid vår åsikt och vägrat. Det blev svårt att till slut ha dessa dialoger med nära och kära pga att vi varit så låsta om saken. Alla gör ju som de vill men att ta räntelån är inget vi någonsin kommer ge vika för inshallah. Men vi har full respekt för att alla gör som de vill.

Men med det sagt; den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Allahmdulilah så är detta bevis på att Allah verkligen belönar en för ens tålamod och bevarar duan när man minst anar det. Därför vill jag även tacka er, som följt med oss på denna resa och gjort mkt duaa för oss, kanske är de era böner som också blivit besvarade åt våra vägnar! Därför gör jag samma duaa tillbaka till alla er ❤️

Såååå, hur exalterade är ni över en massa inredning på alla mina kanaler? Längtar till en massa flyttvloggar inshallah.

Är så tacksam över detta, förutom läget (vi hade önskat längre ut mot stan), så hade vi aldrig kunnat drömma om denna flytt, Allahummbarik.

12 reaktioner till “A Sunday announcement

 1. Mashallah, grattis!! ❤️
  Så roligt att höra. Njut för oss med, hade så gärna önskat trädgård nu när barnen är små men håller med dig, känns nästan omöjligt utan att ta lån.. Blev så glad när jag läste det här. Yes girl, inrednings posts coming at us😂

  Gilla

 2. Asselam woalekum kära syster
  Masallah alf alf mabrouk till den nya lägenheten! Jätte glad för eran skull, ååå all inreldning och allt som väntar så roligt.

  Gilla

 3. Grattis till en 4a! Låter perfekt med trädgård och eget rum till Selin. Jag hoppas att lägenheten kommer bli bra för er familj inshallah.

  Gilla

 4. Stort grattis 🌷🌺🌻🎉🥳
  Så skönt att flytta till större när man har småbarn. Hoppas att ni får många fina stunder och minnen i nya hemmet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s