Checking in

Salam löööördag!

Äntligen helg! Vaknade upp och ryggen kändes som om någon kört över den med en traktor. Det är verkligen dags för en ny säng!

Lördag idag som sagt och helgens planer är ….ja, va gör man under dessa tider? Vi ska faktiskt hänga utomhus hos svärmor med kusinerna. Vi har inte träffats alla på flera veckor, men alla är friska och mår bra så en cykel tur och lite fika i solen blir bra.

Att inte träffa sina äldre är verkligen svårt och barnen känner verkligen av det. Men vi gör ju det vi kan för att skydda dem. Det kommer bli tuffare snart när ramadan är här, det kommer verkligen bli en annorlunda ramadan i år. Och på tal om ramadan köpte jag denna fina box till oss och till svärmor. Så hon kan tänka på oss varje gång hon bryter sin fasta.

Det är madjol dadlar som är super goda. Och varje box har ett ändamål där pengarna för boxen går till! Ni hittar dem här!

Ingår även ett fint eid Mubarak kort och en aktivitetsbok på engelska för barn.

Nu ska vi iväg för lite ute häng, vi hörs snart igen inshallah! Annars vet ni att jag finns på Instagram (@rihab.garci) där jag uppdaterar flitigt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s