Ny video &Ramadan snack

Gokväll alla fina och glada:)

Jag hoppas ni håller er friska, det är skrämmande tyst här inne! Men jag tror nog att de flesta bara läser och tittar på de mesta på nätet bara för att hålla tankarna på annat håll. Vem orkar kommentera på det också? haha.

En ny video finns på kanalen för er som kanske missat det. Vi testar spel med barnen och har även hittat ett skynke för våra fiskedammar som vi har varje fest och högtid med barnen. Länken till spelen är här och här och fiskedammsskynket här (OBS. Annonslänkar). Perfekta till Eid hörrni.

På tal om Eid så är ju Ramadan runt hörnet nu. Jag har tänkt dekorerar hemma med barnen snart InshAllah, möjligtvis redan i helgen. Jag har ju plockat på mig en massa under åren, men har även köpt lite nytt, bland annat en bok jag ska läsa med barnen. Jag funderar på att spela in en video där vi dekorerar tillsammans och prata lite kring Ramadan, mål osv. Vad tror ni? Och ska jag isf spela in den på engelska eller svenska? Nuuu får ni faktiskt ta och lämna en kommentar, help a sister out you know!

Hur går det för er? Är ni förberedda? Ska ni pynta? Tell me?

8 reaktioner till “Ny video &Ramadan snack

 1. Asselam woalekum kära syster
  Jag skulle verkligen vilja se en sån video och gärna på svenska hehe då jag tänkte att min dotter som är 8 också kan se den tillsammans med mig och förstå allt som sägs.

  Gilla

 2. Asalamo alaykom.
  Hade varit roligt med att se en video om dina ramadanmål samt ramadanmål/aktiviteter för barnen 🙂

  Japp, vi har redan börjat pynta! Må bäst!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s