Kära dagbok..

..Solen fortsätter skina över Stockholm och det bjuds på varmare grader, även idag. Undviker man att slå på nyheterna eller scrolla på nätet kan man nästan tro att det är början på en helt vanlig vår, men trots att livet genom fönstret känns som vanligt är ingenting sig likt, egentligen.

Viruset sprider sig och Stockholm har blivit lite av ground zero för smittan i Sverige. Vår regering betonar vikten av social distansering och att bara göra det absolut nödvändigaste; jobba, gå i skolan, motion och aktiviteter utomhus för hälsans skull, och handla när man måste. Ändå är uteserveringarna fulla i Sthlms innestad så fort solen är framme. Väldigt märkligt egentligen, att folkslaget där social distansering spirar ner redan i modersmjölken tappar all förstånd när det plötsligt handlar om lite D-vitamin. Men i samma mjölk kanske behovet av solsken också finns, vem vet..

Vi håller oss iallafall hemma nu när vi kan. Jag, som ni vet, måste ju fortfarande jobba då grundskolor inte har stängt ännu (om inte det är för någon specifik anledning i en enskild skola), så nu när det ÄNTLIGEN är lov, kan vi stanna inne i karantän, så gott det går. Jag har varit hemma sedan i fredags då Selin kände sig lite krasslig i torsdags. I helgen var hon dock symtomfri så på söndagen vågade vi oss ut på en cykeltur/promenad och handlade lite mat från centrumet där vi bor. Skönt med frisk luft och skönt för barnen att komma ut.

Det är tufft att vara hemma med tre barn, speciellt då maken jobbar, men vi försöker hitta på saker, spelar tv:spel, lagar fika ihop, pysslar, leker med lego osv. Men då jag är själv så måste jag erkänna att Youtube och Netflix are my best friends!

Hur har ni det under dessa tider? ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s