Pretty in denim

”ny” klänning från H&M! You like?

Gokväll mina fina!

Kikar in här för att dela med mig av ännu en look här med en ny klänning från H&M. Eller ny och ny, jag köpte den för några veckor sedan men har inte lyckats få till fina bilder på den förens NU! Jag bär strl S, den är ganska oversize och väldigt hijabfriendly.

Jag tycker förövrigt att det har blivit så mycket lättare att klä sig snyggt och modest på senare tid. Visst att de flesta klänningarna kommer till smalbenet men det löser man enkelt men en tubkjol, speciellt en svart. Jag har 4 stycken, höhö (en är dock spårlöst försvunnen). Mina kommer från en random butik i Rinkeby men de finns även i slöjbutiken i Tensta centrum (chinchilla tror jag den heter). Dessa kjolar har en rak modell och är ganska tighta upp till, så jag rekommenderar att man enbart har dem med något halvlångt och pösigt över för bästa resultat, just saying 😀

Jag har som mission att försöka hitta sånna kjolar online så jag kan länka de här på bloggen till alla er som frågar och inte kommer från sthlm, men mission är inte helt complete än där. Så jakten forsätter.

Hoppas ni haft en fin lördag och ni är i bästa hälsa när ni läser dessa rader hörni. Ta hand om er ❤

2 reaktioner till “Pretty in denim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s