Feeling the blue

Mitt i all denna cornoa-depp tänkte jag försöka peppa er lite med härliga nya looks. Jag vet att dessa tider är svåra för många och just därför är det viktigt att hålla huvudet högt och försöka leva på som vanligt så gott det går. Denna är ännu en från min fina vän Imanes kollektion, and i love love love it!!

Det är egentligen en klänning som går att knäppa hela vägen men jag valde att ha den öppen såhär. Tyckte det funkade super! Stylade den till en gammal Maxi-klänning som legat och dammat i garderoben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s