Imane Asry X NA-KD

Alltså hur ska jag ens påbörja detta inlägg??!! JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT!!! Så stolt över min fina vän som forsätter ta Sveriges mode värld med storm, i sin full covering hijab. Från Elle gala, fashion week, tv, till en egen kollektion med NA-KD!!! Det är helt sjuuukt, Allahummbarik!!

Jag fick såklart (Inte alls skrytvarning 😂) hem ett pressutskick med några plagg från kollektionen. Ovan ser ni min första styling; en blå blus med knut vid halsen, som ni hittat här och en väst som ni hittar här. Älskar materialet på blusen, väldigt fin, likt silke men tjockare, och faller snyggt på kroppen.

Det kommer fler looks under veckan och glöm inte att spana in kollektionen så den inte tar slut innan- haffa din eid outfit redan nu! Ni hittar den här!

3 reaktioner till “Imane Asry X NA-KD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s