Monday Funday

Måndag idag och vi är tillbaka efter sportlov! Eller jag har ju inte haft lov direkt, jag jobbade lovskola under tre dagar och sedan jobbade jag med mina kanaler och lite projekt de sist två dagarna. Dock hade jag tidiga dagar vilket var skönt för vi kunde göra lite aktiviteter efter förskolan med barnen.

Mitt hjärta och jag ❤️ allahummbarik.

I helgen var det bröllop, så länge sen! Himla roligt och det blev en hel del skratt och god mat. Det var ett tunisiskt/palestinsk bröllop och det är underbart när två länder samlas tillsammans i kärlek. Allahummbarik.

Efter jobbet idag var jag förbi dollar store och köpte detta kit. Det är tvål och desinfektion i ett. Himla bra grejer. Nu ska vi spela in en ny video, noodles challenge för andra gången, första gången blev mer som en muckbang vilket inte var rätt, men nu så! Haha trevlig kväll mina fina!

2 reaktioner till “Monday Funday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s