Coronavirus-update 2

Hörrrrniii! Nu kommer, som lovat, en video på hur jag förberett oss ifall vi skulle hamna i karantän någon gång pga detta virus. DOCK är jag inte helt klar. Jag ska fylla på med tvål och medicin och även munskydd och desinfektion när det går att köpa igen – just nu är det slut överallt tydligen.

Jag vet att det pågår en stor hysteri kring detta, men jag vågar inte ta några risker så hellre safe than sorry säger jag bara, speciellt när man har tre barn hemma som faktiskt är beroende av att jag fattar kloka beslut åt dem. Älskar att några av er delat era tankar kring detta, fortsätt gärna med det. Skönt för mig att veta att jag inte är ensam om detta om att bunkra osv.

2 reaktioner till “Coronavirus-update 2

  1. Rolig video! Haha.

    Jag har lugnat ner mig gällande Corona viruset. Ångesten börjar lägga sig. Det är 98% som överlever och de 2% som avlider är oftast äldre med andra sjukdomar. Det är lätt att dras med i kaoset men sifforna lugnar en.
    Med det sagt tycker jag ändå man ska ta det försiktigt, tvätta händerna noga m.m

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s