Bebislängtan?

Var jag än befinner mig dessa dagar kryllar det av bebisar eller gravida. Har jag berättat för er att jag blivit faster för andra gången denna vecka? Allhamdulillah så stort och kärleken för den nya Garci-kusin är överväldigande! Jag har dock inte hunnit träffa henne ännu men hoppas på ett första möte nästa vecka inshallah!

Jag har även hängt med barndomsvännen och hennes prinsessa, så himla saknad och ett väldigt efterlängtat häng, tiden flög!

Jag och Larine, aka Lollo!

Och jaa, som en naturlig del av att hänga med gravida, nyförlösta eller bebisar kommer oftast frågan: är du inte sugen på en till? Eller, känner du ingen bebislängtan?

Och svarat är JA!! MEN, inte en längtan för en ny bebis, utan en längtan tillbaka till mina barns bebistid. Jag fick aldrig njuta av den tiden med dem. Kollar på videon och de värker i hjärtat av saknad. Omständigheterna var som dem var, och valen jag gjorde var för att ja var tvungen (även om jag många gånger inte skrev ut det offentligt). Men visst önskar jag att jag kunde gå tillbaka i tiden och bara bebisgosa, va mammaledig på riktigt med mina älskade ungar.

Lekstuga+sjukstuga= vår lördag

Men det är ingen idé att vara bitter, är stolt över allt jag gjort och mina ungar har fått all den kärlek dem behövt. Men ja, jag saknar bara mina ungars bebistid, har NOLL intresse av flera barn 😂 haha.. allt jag behöver göra är att kolla på dem klättra på väggarna och jag blir påmind om att that’s the aftermath av en söt liten bebis som luktar underbart haha nej tack, allhamdulillah!

Hur många barn har ni?Någon som går i ty skaft syskon-tankar? Svara nu, don’t leave me hanging ..

Kram på er! ❤️

9 reaktioner till “Bebislängtan?

 1. Trebarnsmamma här också. Skulle vilja ha eb till inshallah men helt ärligt så vet jag inte om jag orkar haha. Khayr inshallah. Qadr Allah. Alhamdulillah för allting ❤

  Gilla

 2. Har inga barn, och kommer nog inte få några heller. Är väldigt glad för andra som har och älskar att umgås med andras kids. Är tacksam för så mycket i livet och har förlikat mig med tanken på att inte bli förälder.

  Gilla

 3. Minns när du skrev att du skulle jobba när bäbisen var typ 6 månader ngt o power för såna mammor o man ska kunna göra fast än samhället sätter kepp.. MEN inners inne tänkte ja men Rihab NJUT av tiden då.. men livet vill ibland annat. Fattar nt mammor som gör det frivilligt så pass tidigt. Aja alla gör som dem vill men idag vill samhället rulla oss i en jobb-bur 24.7.

  Gilla

 4. Längtar efter en bebis ❤️ Försöker sen 6 månader, börjat behandling nu så be för oss snälla alla som läser😫❤️ Ber att alla ofrivilligat barnlösa par ska få jätte fina bebisar❤️❤️❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s