Monday

Godmorgon mina fina!

Bjuder på en bild från vår våffelfrukost igår. Älskar att maken gillar att fixa våfflor allahummabarik, för jag hatar nämligen det, blir så rastlös av att vänta på att våfflorna ska bli klara 😂 ännu värre är det mer pannkakor!

Hur som helst, hur mår ni idag? Här står det bra till, Allhamdulillah. Livet tuffar på som vanligt, Mousa fyllde 4 år i onsdags och blev firad på förskolan och av våra respektive familjer, ungen tror han fortfarande fyller år haha. Det har blivit så svårt det där med att inte fira födelsedagar när det kommer till barnen ju äldre dem blivit. Jag har också läst och hört lite olika ang vad som gäller när de kommer till barnen. Men men, vi slår inte på med några stora kalas ändå, utan de blir mest kusinhäng och svärmor och min familj som köper tårta.

Men men, EN NY VIDEO finns uppe på kanalen hörrni, ganska nöjd med både innehållet och upplägget. Det finns dock bakgrundsmusik som spelas i en halv minut i videon så ni vet. Lämna gärna en kommentar på kanalen om va ni tycker, osv 😛 

Önskar er en fin måndag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s