Sunday feels

Godmorgon mina fina!

Hur mår ni idag? Solen skiner denna söndagmorgon så man kan inte göra annat än att vara glad, eller vad säger ni?Helgen har varit lugn, vi hade min ena bror och svägerska över i fredags (innan dess var vi ute och fika me barnen efter förskolan, lyckan när man kan hämta vid 16!!) och igår har vi bara varit hemma. Vi har dock blivit med Nintendo switch så igår var nog en speldag kan man säga, haha.

Idag beger vi oss ut till ikea, vi ska införskaffa leksaksförvaring till barnens rum, nu ska de bli ordning och reda. Tänkte försöka filma en vlog som ska upp i veckan InshaAllah, får se om det blir något av det.

Nedan är min senaste video hörni, kika gärna och lämna en kommentar om mina tankar kring att börja Youtube:a på svenska? Och glöm inte att gilla videon och prenumerera om ni vill och kan 😉

 

2 reaktioner till “Sunday feels

  1. Salamo alaikom!

    Jag förstår inte riktigt varför du ens började blogga på engelska … it doesn’t really make sense.. ja menar du visste ju nog att dem flesta som läser din blogg är från sverige… so yeah, det ska vara på svenska.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s