Att bara få en massa nej ..

Salam mina fina läsare som forfarande klickar sig in här. Hoppas allt är bra med er ❤️

Med mig är de sådär. Det gick såklart inte med lägenheten jag skrev om i mitt senaste inlägg, jag fick svar samma dag som jag skrev inlägget, fast några timmar senare. Jag blev totalsänkt! Fick även veta att våra 10 år på bostadskön inte kommer ta oss in till de området vi önskar på många år..

Utöver det så har jag även haft kontakt med några ansvariga för ett projekt jag jobbat på i över ett år nu, men jag har fått ännu ett nej. Först byggs förhoppningar och sedan kommer nej:et. Blir lika sänkt varje gång .. ibland kan jag ta det men ibland vill jag bara gå in ide. Vilket jag inte kan göra med jobb, barn och ansvar.. Senaste beskedet läste jag på mailen igår kväll och somnade gråtandes. Så less på att bli besviken.

Under lektionen så har jag ”veckans youtube” med en av mina klasser där vi börjar eller avslutar lektionen med att två elever får visa ett Youtube-klipp som de vill prata om med klassen, på några minuter. Idag valde en av mina elever denna video nedan och jag försökte bara hålla tårarna och masken för den träffade rakt in i hjärtat. Så jag avslutar detta (meningslösa) inlägg med att visa er detta klipp ❤️

8 reaktioner till “Att bara få en massa nej ..

 1. Tråkigt att höra! Att bli besviken är en jobbig känsla. Jag tycker du gör så mycket redan mashallah. Du ska vara stolt över dig själv.
  För mig räcker det med att jobba som lärare på heltid plus mina barn hemma haha. That’s it. Jag orkar inte med andra projekt vid sidan om.

  Men ge inte upp! Oprah fick en massa nej först, ingen kanal ville ha henne på TV. JK Rowling fick en massa nej från bokförlag som inte trodde Harry Potter skulle gå hem hos läsare..
  Det som är menat för dig kommer ingen ta ifrån dig. Keep on pushing❤️

  Gilla

 2. Min 4-åring hemma sjunger din intromusik du har i dina videos😅 och säger aselama guyss och då e vi inte arabisk talande, såå roligt! Hon springer till mig när jag slår på dina klipp.

  Gilla

 3. Finaste syster! Jag har en känsla av att bakom alla dessa nej banas det väg för ett stort JA som kommer få dig att sova med tårar i ögonen av lycka. Du är en vacker själ som förtjänar det bästa. Du är en förebild för många, Jag är en av dem. Du är som en syster jag aldrig fick. Glöm inte det ❤

  Gilla

  1. Inshallah är det så fina du ❤️ allt från Allah är gott, vare sig det är ett ja eller nej. Va fin du är älskade syster, ni betyder mycket för mig, även om jag inte ens vet vem ni är så finns ni ofta i min duaa ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s