An after school activity

Godmorgon alla fina och glada!

Det är torsdag idag och jag vet inte när jag sist tittade in här för att säga hej. Har inga vettiga ursäkter som vanligt så jag skippar att dra dem, haha. Livet rullar på, just nu i en mindre rolig period där det inte händer mycket kul utan bara en massa jobb.

Vi håller på och söker skola till Selin, väntar på besked om vi fått en lägenhet vi gått vidare i kön för och hur vi då gör med framtiden. Sådär limbo nästan. Utöver de så spanar jag på aktiviter för barnen. Det kommer nog inte bli aktuellt förrän i höst inShallah då jag vill att alla tre går något men det är bra att vara förberedd. Jag funderar på fotboll för alla tre då dem visat ett stort intresse för det, eller kanske knatten gympa för Adam och fotboll för Selin och Mousa. Just nu har vi leoskort för tredje året i rad och det är super kul att vara där vardagskvällar med barnen faktiskt, det blir ett svettigt pass för stora och små. I min senaste video kan ni se hur en sån dag ser ut för oss. Kika nedan om ni missat, Kram på er och vi hörs säkert snart igen InshaAllah.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s