Friday fun

Sitter hos frisören i skrivandestund, ska färga håret på den salong jag sist rekommendera (salong hår och nagel i Solna), får se hur det går!

Annars har veckan sprungit förbi i raketfart, som vanligt. Det var dock gått så pass snabbt att jag inte hann dokumentera mycket alls och därav ingen video på onsdag, OM ni ens märkte det😂. Mina elever gjorde det iaf och jag vet inte hur många frågor jag fick om nästa video. Hoppas dem inte tror jag ska göra något extraordinärt bara, haha😆.

Under veckan har jag hunnit träffa två av mina gammal mentorselever. Så himla mysigt och KUL att få lyssna på 16 åringar prata om livet! Man glömmer bort sina egna bekymmer och får liksom känna sig ung igen. Älskar att ja forfarande har samma relation till dem som när jag undervisade dem och träffade dem varje dag, allahummbarik!

Nu blir jag bjuden på kaffe här, så jag ska vara lite social. Vi hörs under helgen mina fina, ska försöka spela in och redigera lite roliga grejer, får se vad det blir ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s