Out and about ..

God förmiddag mina fina!

Tack för de fina kommentarerna och DM:n för mitt inlägg igår, ni är verkligen så himla fina och era ord wallahi ni anar inte hur mycket dem betyder för mig. Det blir nog bra inshAllah och det som är menat att komma ens väg kommer att komma och det som inte är menat kommer aldrig komma and thats that, Allahdulillah för Qader.

Hur som haver så får jag ofta frågor om var man hittar halal mat i sthlm. Min favorit plats är nog kista food court där halal utbudet är stort. Men jag äter på andra ställen där det serveras kött från bokens folk som jag tidigare skrivit ut på bloggen, dock tipsar jag er enbart om var det finns just halal märkt för jag vet att folka har olika åsikter om det här med bokens folk så jag tar hänsyn till det (utan att diskutera vidare det här).

Sedan finns det en massa andra restauranger utsprida, i Tensta finns ju chili masala som har super god indisk mat, i medborgarplatsen och kungenskruva finns Amidas med super god kolgrill, det finns Midan på odenplan och hornsbergstrand och lite andra ställen här och var, men dessa är de jag rekommenderar alltså. Tyvärr har ju Flames i stan stängt ner, vi får se vad som öppnar där.

Hur som helst så finns en ny video finns uppe på kanalen, men ni kanske redan sett den?

Ni får gärna lämna en kommentar på förslag på kommande videon hörni, jag börjar få soppatorsk här 😛

Belseeema guys, Kraaaam 😀

2 reaktioner till “Out and about ..

  1. Kan även rekkommendera chili masala i Solna, super god mat.

    Indian street food i Hammarby har också halal, iaf sist jag var där i somras. (Bra att alltid fråga)

    Tezukuri haft halal, men jag har inte varit där på länge så är osäker om det fortfarande är halal. Nån annan som vet?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s