Aslema Guys & A New Video

Aslama fina ni!!
Hur mår ni denna måndag? Vanligtvis brukar jag älska måndagar men min måndag idag är ganska packade på jobbet (de är den allmänt nuförtiden) så jag är helt slut och ganska matt, pga min röst. Jag måste börja vara mer rädd om rösten för att det är den som förvånar mina dagar på jobbet ord en liksom är hes eller håller på och försvinner: Jag har jätte känsliga stämband.

Okej. Slut på rant! haha..

Nu ska jag istället berätta för er att jag släppt en ny video: yeeey! Haha eller, ja det kommer ju en ny video varje onsdag och söndag så det är ju ingen surprise egentligen men ifall ni missat det så ta en titt! Lämna gärna era kommentarer, som ni annars DM eller skriver här, under videon på kanalen istället, så ökar ni engagemanget i min kanal ❤ Uppskattar er så otroligt mycket ska ni veta, responsen för kanalen har varit helt otrolig Allahummabarik!

 

Also, så ska jag och Selin spela in en Q&A så ställ gärna frågor på kanalen som vi kan bevara i en av våra kommande videon InshaAllah. Sedan hade jag även tänkt spela in en video ang läraryrket och försöka få till ”en dag som engelska lärare” med mig eller så, får se hur jag filmar ihop den. Det är hittills de kommande idéerna jag har, sedan har jag filmat några videon som kommer upp i veckorna reda.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag, kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s