New video and som chitchatt

Gokväll mina fina!
Hoppas ni mår bra, njutit av en låååång ledighet och är tillbaka till rutiner – för visst älskar man ändå rutiner?! Det gör iaf jag! När man själv har en odiagnostiserad ADHD (ska ta tag i det där med utredning i år inshallah) och har lika hyperaktiva barn då överlever man inte utan rutin och struktur – därför är ledighet extra jobbigt ibland, för både mig och barnen. MEN denna gång har det vart skönt att få slippa dra sig ur sängen kl 05.30 varje dag. Och vi har gjort en massa kul, både hemma och ute även om ledigheten började med att vi alla var super sjuka. Det kommer många fler vlogs på det, haha.

Och på tal om youtube, nedan har ni min senaste video! Och jag uppskattar ert stöd något ENORMT, ni anar inte!! Alla kommentarer, ni som lika:ar, prenumerera och skickar en massa videon – ni är bäst! Hoppas ni gillar denna video med, även om den är utan barnen 😛

 

 

2 reaktioner till “New video and som chitchatt

 1. Omg ja, så fin! Get it, mama. Live your dreams and mine😂 Älskar din reaktion när du tappar väskan (Oh, the gucci bag fell haha). Så välförtjänt, njut.

  Håller med dig, man fokuserar så mycket på barnen och hemmet så man glömmer sig själv. Har gått flera gånger för att shoppa kläder till mig, kommer hem med kläder till barnen.
  Du gjorde helt rätt. Treat yourself❤️

  Gilla

  1. HAHA så klumpig, vem tappar sin väska sådär liksom 😂😂
   Jaaa du gumman exakt så har de och är det med mig också, alla dessa år har jag bara gått in för att kolla nått ja behöver men plockat på mig en massa till barnen haha men de förtjänar de också ❤️😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s