31 december 2019

Salam mina fina!

Sista dagen på detta årtionde, och man mår ju som man förtjänar efter detta ack så tuffa och långa år!

Detta årtionde har jag hunnit med mycket, även om jag vid många stunder kan känna mig bitter och ledsen över det jag inte uppnått, så känner jag mig tacksam. Under detta årtionde har jag gift mig och flyttat hemifrån, fått tre barn, tagit lärarexamen och körkortet. Men främst av allt har jag bloggat!! Genom allt i livet, högt och lågt, sorg och glädje så har mina sociala media kanaler varit dit jag vänt mig; till er, och ni har alltid funnits där.

Genom bloggen har jag lärt känna fina människor, haft ett företag, varit med och styrt upp 3 stora välgörenhetsevent, involvera mig i flera välgörenhets insamlingar, haft läsarträffar, skapat möjligheter för er att hitta vänner genom bloggen, vunnit priser och mycket mycket mer. Allhamdulillah, tacksamheten är enorm!

Men är många mål som inte blev nådda under detta året och jag är en sån som alltid fokuserar på mina misslyckanden än mina framgångar, tyvärr. Men man kan inte få allt här i livet – det är bara att drömma vidare! 2020 är året jag bara ska ta allt som det kommer, inte försöka för mycket, inte kämpa för hårt och inte vilja så starkt. Jag ska bara dra ner växeln och se var tåget rullar. Var den än tar mig så är den vägen menad för mig.

Mitt stoltaste ögonblick under 2019 är iaf att jag lyckades ta examen 🎓 med tre barn, jobb och motgångar i livet som haglade över mitt huvud.

Och att bli bjuden till Umeå för att föreläsa om min hijabresa – gud vad den resan gjorde gott för min själ! Må Allah ära Umeå systrarnas med högsta graden paradis ❤️

Sedan tycker jag att världen varit katastrofal de senaste åren, speciellt iår. Himla sorgligt att man blundar för det muslimer utsätts för runt om i världen – men gud ser och hör våra böner!

Ta hand om er mina fina och vi hörs nästa årtionde inshallah .. höhö 😂❤️

2 reaktioner till “31 december 2019

 1. Du ska vara så stolt över det du åstadkommit på 10 år, mashallah! Det som är menat för dig kommer alltid hitta sin väg till dig. Så har jag börjat tänka. Såg din vlogg med barnen haha kul att se. Vi handlar i samma butik men tar inte med båda barnen. Maken åker ofta själv med en inköpslista och veckohandlar. Ibland får 4åringen följa med men inte att vi alla åker, no way. Stor heder till er alltså👏🏼

  Gilla

  1. Allhamdulillah ❤️❤️❤️
   Vi brukade göra så förr men på senare tid har de blivit att vi går alla tre, mest för att ja brukar komma på vad jag vill äta på plats haha typ 😂😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s