There is a new vloger in town

NÄMEN SAAAAALM MINA FINA!
Helt överhype:at hej men, JAA, så mycket har jag saknar er och bloggen, I promise!! Men december månad är ångestensmamma månad för mig så hela månaden är liksom en enda röra. Men nu är jag här, och med en rolig nyhet: 2020 blir youtube året för mig och min första video hittar ni här!!Ni får jäääätte gärna prenumerera på min kanal (man behöver bara ett Gmail konto), och tycka på notisknappen så ni alltid vet när jag uppdaterar, lika videon med en tummen upp OSV OSV .. som alla Youtubers tjatar om (jätte viktigt dock haha)!

img_8511

Syftet med kanalen är ju egentligen att skapa vardags content som jag gör här fast i rörligt och roligare format. Nu får även barnen vara med och synas och höras på ett annat sätt vilket är ett beslut vi tänkt igenom under flera år faktiskt. Jag tittar tillbaka på mina gamla inlägg och saknar att man inte ser barnen tydligare under all den dokumentation jag gjort på våra liv. Det är också en av anledningarna till att jag känt mig väldigt begränsad i bloggandet. Men det kändes rätt där och då och detta känns rätt nu. 

MEN med det sagt kommer kanalen inte enbart handla om barnen såklart, utan om mitt liv allmänt. Det kommer vara om hijab, jobbet som lärare, motgångar, framgångar och allt däremellan. Att skriva och prata är ju två saker jag älskar att göra (och av er att döma) två saker jag är bra på – så jag ser super fram emot detta och hoppas ni bloggläsare (aka den lillaaaa skaran som är kvar här, alla hänger ju på min instagram numera) vill följa med på YouTube resan med.

Ses på tuben ladies ❤

P.s Kommer INTE sluta blogga, utan vi hörs redan imorgon igen..sista inlägget för detta årtionde liksom!  

2 reaktioner till “There is a new vloger in town

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s