Shululu

Godkväll mina fina!

Jag har ett antal inlägg på utkast som är halvt klara och halvt oklara (i vad jag vill komma fram till med dem haha), så jag tänkte bara säga hej!

Vi har haft sjukstuga hela veckan, ett influensa virus från en annan planet. Först var barnen sjuka och maken vabba, sedan blev jag sjuk, även fast han var den som vabbade just för att ja inte skulle bli sjuk (i samband med betygsättning osv). Herregud vilken pain de var att jobba enda in i det sista mer feberfrossa och halssmärta. Men slutet gott, allting gott – NU ÄR DET LOV!!

Nu ska vi bara försöka bli friska och sedan blir det en massa aktiviteter med barnen inshAllah.

I brist på bilder så bjuder jag på en bild från min fina Sonias förlovning förra lördagen. Vi har hängt ihop i över 25 år allahummbarik. Så sjukt att vi lärde känna varann i ungefär samma ålder som Selin är nu. Även Sara (till höger) har jag känt i över 20 år. Vi tre gick i en arabiskt profilerad klass i grundskolan – vilka minnen!

8 reaktioner till “Shululu

    1. Den är ju inte vattenfast och tvättas ju bort allteftersom så jag tolkade det som att de är tillåtet (som hårfärg tex). Har även hört detsamma av andra.
      Om någon annan vet motsatsen får ni gärna dela med er ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s