Saturday fun

Fina ni! Idag har jag haft fullt upp på kalas och familjehäng hos Sarah. Det bjöds på egen komponerad pizza – så himla gott!! Vi hade så mycket olika varianter men tycker vår pizza blev godast (min,sarah och busriis).

Barnen kaosade och hade så kul tillsammans medan vi vuxna diskuterade allt mellan himmel och jord, bland annat min och Sarahs framtida youtube karriär och vårt företag. Vi kom fram till många insikter idag 😂🙈. Nu sak jag se film och njuta av lördagen, jag har hur mkt jobb som helst egentligen men jag orkar inteeee.. man måste lyssna på kroppen när den säger ifrån, och min gjorde det för ett bra tag sen.

kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s