Äntligen snö!

Typ den enda i Sverige som skriver så idag, eller? Mina barn var i extas imorse och klättrade på stolarna i vardagsrummet för att se snön! Sen satt dem och förhandlade hela vägen till förskolan om de skulle åka pulka eller skidor eller göra snöänglar. Dem har aldrig åkt skidor så jag vet inte ens var dem fick de påhittet ifrån 😂. Men jag skulle gärna vilja åka på en liten skidresa i vinter med ungarna faktiskt.

Hur som haver så är jag glad över snön och att de äntligen blivit vinter på riktigt, tog ju sin tid, de är liksom december i helgen. På tal om helgen så ska vi på kalas och hänga hemma hos Sarah tillsammans med busra och hennes familj. Vi ses sällan alla tillsammans men de är så himla kul när vi väl gör det. Full rulle med alla ungar ☺️. Nu ska jag återgå till jobbet, önskar er en välsignad fredag fina ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s