Vab-tisdag

God eftermiddag kära cyberfamilj!

Hos oss är det sjukstuga! Det är jag som tar vabben idag och så får vi se om barnen behöver va hemma imorrn, då blir det maken som tar över. Men ska jag vara ärlig så känner jag att mina söner drabbats av sin första mancold – ni vet den när män TROR dem är på väg att bli förkylda och så beter dem sig som om världen håller på att gå under.. morgonen var en katastrof, gråtfest och skrik och snor som rann som en kran. Sen nu i eftermiddag är dem som apor som klättrar på väggar och möbler 😂

Jag försökte jobba lite eftersom jag har så många uppsatser att rätta men ungarna höll på att peta ut tangenterna på datorn så ja ba naaaaj, och la ner verksamheten illa kvickt! Nu ska vi titta klart på filmen Matilda för tredje gången sedan helgen. Trevlig tisdag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s