Thursdays

Torsdagar är mina favorit dagar på jobbet, ibland. Allt beror helt på vilken soppa som serveras egentligen. Idag serverades linssoppa, och till det får man alltid mackor med ost och någon variant av pastasallad – så gott! Idag serverades också olika röror till, och ja menaaaaar.. kolla bara!

Idag fick jag även chock när jag försökte räkna hur många skolveckor vi har kvar i förhållande till arbeten och lektioner – bara 4 veckor kvar!!! Jag är inte redo att lämna denna termin ännu, att liksom avsluta ett halvt läsår. Det var ju typ somnar nyss? Plus att december och januari är super hektiska månader pga olika projekt och jag får panik av blotta tanken av att december är om en vecka inshallah?

Jag tycker denna höst har varit ovanligt mörk, speciellt nu i november – VAR ÄR SNÖN? jag lämnar er med denna fråga ikväll, haha, kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s