A weekend in Umeå

Under helgen var jag bjuden upp till Umeå för att föreläsa om identitet och självkänsla utifrån ett eget perspektiv. Jag valde att fokusera på hijab!

Tjejerna uppe i Umeå var så himla varma och fina. Det kändes så naturligt att stå där framme och prata om den självklaraste identiteten jag tillskriver mig. Efter min föreläsning var det även ett samtal om självförtroende, hur man stärker sin självkänsla och hur man vågar lyfta upp sig själv i olika sammanhang.

Jag tycker fortfarande det är overkligt att 90 personer dök upp för att höra mig prata. Att dem var så exalterade över att ha mig där och att SÅ många av dem har följt mig på nätet i flera år!! Fick en massa varma kramar, fina ord och en hel drös bilder! Jag är innerligt tacksam för detta tillfälle och hoppas få uppleva ett sådant event igen när Umeå är varmt och skönt – jag har hört att somrarna för är magiska!

5 reaktioner till “A weekend in Umeå

  1. Åh jag har någon typ av konstig kärlek till Umeå. Trots att jag aldrig har varit där så verkar det lika magiskt som att åka till Japan, Marocko eller något annat land haha. Det är verkligen en stad som jag så gärna vill besöka av någon anledning! Nu tycker jag att det är ännu mer anledning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s