Fredag

Goddag mina fina!

Hur mår ni idag? Redan fredag och snart vankas det helg, och inte vilken helg som helst utan en jag längtat till och känt mig super nervös inför sååå länge – jag ska nämligen åka till Umeå och föreläsa om hijab och identitet. Det känns så STORT när jag skriver ut det, att lilla jag blivit bjuden upp någonstans för att föreläsa?!

Jag är så himla ärad över förtroendet och inbjudan iaf och hoppas att det jag har att säga är intressant och inspirerande för iaf EN person där. Jag ska prata om min hijabresa och kommer fokusera mycket på hur omgivningen kan påverka ens hijab bärandet, både positivt och negativt. Och hur man stärker sin muslimska identitet med fokus på hijab.

Jag har fått höra att jag har några bloggläsare där uppe och dem ser jag lite extra fram emot att träffa, om man får säga såg 😆. Men jag ser i överlag fram emot att träffa alla muslimska systrar uppe i norr – den senaste tiden har jag gått i tankar om vi inte borde flytta från Sthlm överhuvudtaget och då har Umeå bland annat kommit på tal. Jaja nog babblat nu, vi hörs ikväll inshAllah. Kram på er ❤️

En reaktion till “Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s