NP Svenska – check!

Igår blev vi klara med den muntliga delen av nationella provet i svenska – så himla skönt! Och Vilken lättnad att alla våra elever klarade sig. Årets tema var kul och texterna intressanta och lättare än de tidigare åren upplever jag.

Nästa vecka är det NP i engelska och det ser jag verkligen fram emot! Två hela dagar av att bara lyssna på engelska – som musik gör mina öron!

Utöver detta är det fullt ös nu inför slutspurten som ni vet, mycket som händer på jobbet och utanför jobbet. Jag har två roliga grejer jag tänkte dela med mig av framemot slutet av veckan, så stay tuned! Kram på er ❤️

3 reaktioner till “NP Svenska – check!

 1. Mashallah jag älskar hur du bara älskar ditt jobb!

  Jag otrivs så mycket med mitt just nu! Iaf är jag så trött på allt det organisatoriska och politiska spelet inom organisationen. Jag älskar själva uppdraget men ogillar starkt utförandet.

  Hur vet man vad man vill jobba med och hur hittar jag ens det?

  Jag är utbildad socionom och älskar jobbet som socialrådgivare.

  Gilla

  1. Jag älskar lärarjobbet men de är också tufft i perioder, liksom allt annat i livet. Men jag vet att detta är en av de grekerna jag iaf vill göra ett bra tag framöver.

   Åh! Jag vet inte om du gillar poddar, men jag och Sarah pratat med en coach inom mentorskap och rådgivning och vi pratar lite om hur man liksom vågar lämna sina comfortzone osv, de finns många avsnitt i podden där vi pratar om drömmar och mål. Så lyssna på dem kanske du finns lite inspiration.

   Annars tror jag på att man ska gräva långt ner i sitt hjärtat och verkligen känna efter, på riktigt!

   Gilla

   1. Åh tack syster för dina tips! Jag ska absolut lyssna på podden och se om det kanske kan få igång någon idé i min hjärna.
    Inshallah må Gud bevara dig och allt det goda du gör ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s