Monday mornings

Godmorgon mina kära vänner!

Hur mår ni idag? Jag kan inte förstå att det redan gått en vecka sedan jag skrev här sist och varje dag har jag tänkt ”idag ska jag blogga om det här” sen plötsligt är det läggdags😂.

Hur som haver, helgen har varit full rulle som vanligt. Vi blev med ny bil i fredags så det gällde att fixa och rodda med stolar och skydda och annat hela lördagen och på kvällen var det date-night med maken. Vi såg Will Smith nya film och den var faktiskt ganska bra! Jag som inte ens tycker om actionfilm, men Will Smith är bland mina favorit skådisar så det kanske är därför som jag gillade den.

den vegetariska bacon chips .. känns alltid lika syndig.

En sak jag funderade över under filmen var hur människor förhåller sig till snacksätandet på bio. Det finns ju olika typer där med (som med tunnelbanan). Vissa är sånna som äter upp snacksen under reklamen och sen när filmen väl börjar är allt nästan slut. Andra, som jag själv, smakar lite under reklamen men äter under filmens gång. Är de lugna scener i filmen äter jag inte för då känner jag att människor kommer höra att de knaprar och det kanske stör. Jag har också upptäckt en ny sort som tar med sig kaffe in. Förr trodde jag att jag var den enda som drack kaffe på bio, men tydligen inte. Jag är dock inget fan av godis på bio, det känns bara konstigt att prassla med en påse.

Vilken typ är ni då?

4 reaktioner till “Monday mornings

 1. Haha vi är ganska lika på bion. Jag fixar allt prasslande under reklamen, öppnar alla påsar och sånt. När det är tyst i salongen under en spännande scen så kväver jag to.m en hostning 😂 vill inte störa eller få blickar. Äter lite snacks under reklamen och resten under filmens gång. Ingen kaffe däremot, dricker något kallt.
  När jag var gravid slank det med en och annan hamburgare i fickan 😂 I regret nothing! Haha

  Gilla

  1. HAHAHA JA DÖR! Hamburgaren var bäst, ja har sett en och annan smuggla in kebab (hej bio i orten haha) . Ja dricker också cola men kaffe funkar super, beror på modet!
   Älskar att vi är lika OCD i detta haha (maniska nästan)

   Gilla

 2. På bio måste jag alltid ha:
  – popcorn
  – största läsken som finns (ja jag dricker så mycket)
  – daimbitar i den röda påsen som ofta säljs på biograferna. Utomlands köper jag maltesers :p

  Jag vet inte exakt varför men om jag inte har dessa sakerna så är det inte bioupplevelse för mig! 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s