Lärardag på berättarministeriet

Måndag idag och nu börjar officiellt andra halvan av termin och därmed också slutspurten på läsåret – hur taggade är inte alla lärare därute? Vi börjar med muntliga NP nästa vecka och jag längtar!

Hur som helst, idag var ingen vanlig dag utan det var lärardag på berättarministeriet i Husby. Temat var digitalt lärande där bland annat Patricia Diaz föreläste om olika digitala verktyg i undervisningen – min och Sarahs hjärtefråga! Så ni kan ju gissa hur starstruck jag var när jag satt där och lyssnade på personen vars teorier kring digitala verktyg var grunden för mitt examensarbete. Så himla duktig och inspirerande kvinna!

Förutom en massa inspiration och nya kunskaper kring olika digitala verktyg så bjöds det på roliga övningar, en super god vegetarisk lunch (så bra nu när vi har meat free Mondays) och fika, samt en hel pärm med lektionsmaterial att prova.

Vi fick också träffa pennsvärds vinnaren Pavlina spanos som vann utmärkelsen för sitt engagemang och driv som lärare! Så himla duktig och inspirerande människan.

Och jag fick ju äran att hänga med min härliga kollega Amal hela dagen. Fantastisk lärare på lågstadiet, hennes åk 3 är så duktiga på engelska allahummbarik! Helt sjukt hur talangfull generation vi har som väntar ❤️

2 reaktioner till “Lärardag på berättarministeriet

  1. Med risk att låta töntig. Men,wallah det känns tomt utan dina uppdateringar syster. Du är som d vitamin under denna mörka tid på året. Hoppas att allt är bra med dig. Önskar dig en fantastiskt trevlig och mysig helg ❤

    Gilla

    1. Men gud viken underbar kommentar!! Må Allah belöna dig älskade du, så fin du är och så mkt din kommentar gjorde min dag. Det har varit lite för mkt just nu, men jag är snart tillbaka. De är så tråkigt när jag får ett flyt och sen tappar de igen i några dagar ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s